Menu & Search

The Avocado Show: nieuwe spot vooral voor locals

The Avocado Show: nieuwe spot vooral voor locals

The Avocado Show heeft tweede vestiging

Het is ruim anderhalf jaar geleden dat er fans op de stoep sliepen in De Pijp. Daar openden Ron Simpson en Julien Zaal The Avocado Show. Vanaf dag één is het een enorm succes. Met de tweede vestiging in Amsterdam Zuid gaan ze niet voor een hype. ,,Dat is vooral een goede spot voor de locals, geen toeristentrekpleister.”

Alleen maar avocado’s

Een restaurant waar de lat opnieuw is gelegd, antwoordt Simpson als je hem vraagt wat The Avocado Show nou eigenlijk is. ,,Dat het lekker is, is even vanzelfsprekend als dat het mooi is. En alles op basis van avocado, een monorestaurantconcept. De laatste vijf jaar is dat een trend, je focust je op één ding. Denk aan kip, kreeft, de hamburger of salades. Wij hebben dat gedaan met avocado. Dat werkt in de breedte, hamburgers blijven natuurlijk hamburgers. Met avocado kunnen we echt alles, hartig en zoet, warm of koud en poke bowls tot salades of ei.”

Voor de avocado-fans

In de Amsterdamse Pijp is het restaurant concept een enorm succes, niet vreemd met de miljoenen avocado-fans wereldwijd. ,,Het is alles wat je als avocadofan in je dagelijks leven wil. Het is de hemel, een walhalla en Disneyland voor de avocadofan, met alles erop en eraan.” Het nieuwe Boutique-concept van The Avocado Show in Zuid moet juist wat meer alledaags zijn.

Niet altijd alle tijd

,,Het is te gek dat The Avocado Show populair is, maar niet iedereen heeft tijd om uitgebreid te lunchen. Als we naar onszelf kijken, zien we dat we altijd op zoek zijn naar lekkere afhaalmaaltijden, of we bestellen wat. Wij wilden ook een stukje magie en beleving meegeven in dit afhaalconcept, zodat je thuis ook kunt genieten alsof je in ons restaurant zit. Dezelfde mooie, kleurrijke en lekkere maaltijden maar dan veel toegankelijker. Als onderdeel van je dagelijks leven.” Handig als je even snel wat wil eten. ,,Het is een ‘Pretty Healthy Food’-concept die aan al je behoeften voldoet. Je loopt naar binnen, recht tegen de counter aan. De keuken is niet verstopt en je eten wordt gemaakt waar je bijstaat. Je kunt het ter plekke opeten, meenemen en binnenkort ook bestellen.”

Lees het hele interview op Metronieuws.nl

Lees hier al mijn andere interviews. Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!