Menu & Search

Nadia en Katia Narain: Self care is niet egoïstisch

Nadia en Katia Narain: Self care is niet egoïstisch

Je moet goed voor jezelf zorgen. We horen het vaak, maar doen het veel te weinig. Dat zouden we juist wel moeten doen, vinden Nadia Narain en Katia Narain Philips. Na maanden brainstormen en schrijven komen ze met de inmiddels al bestseller ‘Self-care: De ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen’.

In de gids leggen de twee zussen in verschillende hoofdstukken hun wijsheden uit. Kleine, hapklare brokken met thema’s waar iedereen tegenaan loopt. Van gezond eten tot een gebroken hart. ,,We houden ons al zo’n 23 jaar bezig met gezondheid”, vertellen twee Londense vrouwen. In de Britse hoofdstad runt Nadia een yogastudio en heeft Katia het Nectar Café in Camden, met de focus op gezond en lekker eten. ,,We zagen dat we veel bezig zijn om anderen te helpen en voor anderen te zorgen. Maar we zorgden niet echt voor onszelf. Familie, relaties en vrienden gingen altijd voor.”

Lees het hele verhaal op Metronieuws.nl

Lees hier alle interviews van mijn hand

Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!