Menu & Search

Rotterdam krijgt nieuwe healthy concept store

Rotterdam krijgt nieuwe healthy concept store

Als het goed is krijgt Rotterdam eind van dit jaar een nieuwe concept store. Om de hoek bij de Markthal hopen blogger en ondernemer Cilla en haar man, voedingscoach en art director Tom de Plantastic! Health Hub te openen. Naast heel veel eten, zorgen Tom en Cilla dat ze je alles vertellen én laten zien over duurzame, milieuvriendelijke en diervriendelijke producten.

,,We willen een plek waar alles samenkomt”, vertelt Cilla aan Metro. ,,Niet alleen eten en drinken, het is veel completer. Alles over het beter maken van de wereld, kun je bij ons checken. Wanneer je klaar bent met eten, houdt de inspiratie niet op.” Naast fluffy pannenkoeken en een gezonde chocolademousse (count us in!), komt de eigen sportkledinglijn van Tom en Cilla er ook te hangen en vind je er dierproefvrije cosmetica.

VAN ONLINE NAAR OFFLINE
Het idee is ontstaan uit de drie online bedrijven die Tom en Cilla runnen; een blog, voedingsadvies en de kledinglijn. ,,Er is een verschuiving gaande, er is meer behoefte aan persoonlijk contact, bleek uit het onderzoek dat we voor ons bedrijfsplan hebben gedaan. Mensen zijn de afstand soort van ‘zat’. We combineren straks online met offline.”

Lees het hele verhaal op Metronieuws.nl

Beeld: Jeroen Moerdijk

Enthousiast? Volg me ook op FacebookInstagram en Twitter!