Menu & Search

Editors: Nederlanders hebben een goede muzieksmaak!

Editors: Nederlanders hebben een goede muzieksmaak!

De wereld heeft er anderhalf jaar op moeten wachten, maar is het zesde album van de Britse band Editors er: Violence. Een titel die een stuk grover klinkt dan het vorige In Dreams. „Eigenlijk is Violence een verfijnde versie van onze vorige plaat.”

„Violence is een confronterend woord”, zegt frontman Tom Smith, terwijl hij samen met medebandlid en gitarist Justin Lockey in het restaurant van het Ink Hotel zit. „Maar het is een rode draad door de plaat heen, die gaat over relaties en mensen. Violence brengt dat samen. Het hoeft namelijk niet per se iets negatiefs te zijn. De vonken die tussen mensen rondvliegen, kunnen ook gewelddadig zijn. Maar dat gaat over liefde, niet over geweld.”

Lees het hele verhaal op Metronieuws.nl

2 Comments

  1. 1 jaar ago

    Gaaf artikel!