Menu & Search

Biografie Ruben Annink

Biografie Ruben Annink

In de categorie: hele toffe projecten. Warner benaderde me om één van hun artiesten te interviewen en een biografie te schrijven. Ik dronk een kop koffie (of drie) met Ruben Annink in Haarlem en daar zat een verschrikkelijk mooi verhaal in. De korte versie van de biografie is te lezen op de website van Warner. Ben je geïnteresseerd in het lange verhaal omdat je op zoek bent naar iets soortgelijks? Mail me gerust op info@ingelisedevries.nl, dan kan ik je de biografie opsturen. Wie weet kan ik ook wat voor jou(w artiest) betekenen.

Ruben Annink’s muziek

En natuurlijk heb ik ook geluisterd naar de nieuwste EP van Ruben Annink en wat mij betreft moet iedereen dat doen.
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

0 Comments