Menu & Search

Piet draait 20.000 bitterballen in Pyeongchang

Piet draait 20.000 bitterballen in Pyeongchang

Natuurlijk draait het tijdens de Olympische Winterspelen vooral om de sporters. Als Nederland zitten we aan de buis gekluisterd als we niet in Pyeongchang kunnen zijn om onze favoriete sporters aan te moedigen. Maar er is nog iets belangrijks in Zuid-Korea: bier en bitterballen.

Zoals tijdens elke Spelen staat ook dit jaar het Holland Heineken Huis klaar voor sporters en supporters. Naast bier drinken en je favoriete sporters aanmoedigen, kun je daar ook bitterballen krijgen. Geen gewone bitterballen: je krijgt ze met een Zuid-Koreaanse twist. Bitterballenexpert Piet Brink uit Amsterdam draait daar eigenhandig twintigduizend bitterballen.
Lees het hele verhaal op Metronieuws.nl
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

0 Comments