Menu & Search

Met deze vijf tips kom jij Blue Monday door

Met deze vijf tips kom jij Blue Monday door

De meest deprimerende dag van het jaar komt eraan. Tenminste, dat is ooit berekend door een psycholoog. De goede voornemens lukken niet, het weer werkt niet mee en een groot gebrek aan de gezelligheid van de feestdagen is ook niet behulpzaam. Maar met deze vijf tips kom jij Blue Monday wel door!

Maak een lijstje met positieve dingen

Wat heb jij de afgelopen dagen gedaan waar je trots op bent? Heb je eindelijk dat muurtje in je huis geverfd of kreeg je een mooi compliment van de baas? Schrijf het op! Maak een lijstje met alle dingen waar je trots op bent. Je zult zien dat het helemaal nog niet zo slecht gaat met je goede voornemens.
Heb je wel eens bedacht dat een kleine verandering ook oké is? Misschien heb je niet de zoveel opzij gezet die je wilde, maar was het wel een paar euro meer dan je voorheen deed. Elke kleine stap is er eentje in de goede richting. Bedenk welke kleine, positieve stapjes jij hebt gemaakt en wees er trots op.
Lees de rest van de tips bij Adecco!
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

0 Comments