Menu & Search

Chef-kok Ben Ungermann is dol op de Nederlandse keuken

Chef-kok Ben Ungermann is dol op de Nederlandse keuken

De finale van MasterChef Australië is donderdagavond te zien op Net5. Eén van de finalisten is de Nederlandse Australiër Ben Ungermann. Hij is op familiebezoek in Nederland én maakt nog even tijd voor ons om te vertellen over zijn ervaringen tijdens het tv-programma en zijn liefde voor de Nederlandse keuken.

Ungermann spreekt dan misschien geen Nederlands, hij verstaat het wel. En een aantal typische Nederlandse woorden heeft hij overgenomen, zoals stamppot en oma. Twee niet geheel onbelangrijke dingen in zijn leven als kok. In het Amsterdamse Lloyd Hotel doet hij de interviews. „Het is echt fantastisch om hier weer terug te zijn. Ik mis het, ik mis alles aan Nederland”, vertelt de 33-jarige Australische topkok. „De mensen, het eten, mijn familie hier.”
Lees het hele verhaal op Metronieuws.nl.
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

0 Comments