Menu & Search

Inge Welvaert heeft de oplossing voor al je blunders

Inge Welvaert heeft de oplossing voor al je blunders

Een pikante foto naar je baas, het eten van je schoonmoeder beledigen of tegen een glazen deur aanlopen. Het zijn blunders die we allemaal kennen van de verhalen maar we hopen dat ze ons nooit overkomen. En als dat wel gebeurt, wat moet je dan? Inge Welvaert is expert in blunders begaan en heeft de oplossingen gebundeld in Het Blunderboek.

„Blunders maken zit in mijn genen!”, lacht Welvaert. „Het idee voor dit boek was al lang aan het broeien, het gaat over mijn dagelijks leven. Ik ben iemand die constant gekke situaties meemaakt. Daar heb ik enorm de humor van leren inzien.” De Belgische is niet de enige die goed is in het begaan van blunders. „Het zit in de vrouwelijke genen van onze familie, mijn moeder en zus hebben er ook last van.”
Lees verder op Metronieuws.nl
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

1 Comment

  1. 2 jaar ago

    Ha. Lijkt me wel een geinig boekje!