Menu & Search

Zo bereid jij je nu vast voor op goede voornemens

Zo bereid jij je nu vast voor op goede voornemens

Het einde van het jaar nadert. Hoewel we misschien nog even druk in de sinterklaasstress zitten, wordt het toch alvast even tijd om stil te staan bij je goede voornemens. In december mogen we nog even los, maar per januari moeten we weer rustig aan doen van onszelf. Gezonder eten, meer sporten, stoppen met roken en natuurlijk even op de alcoholconsumptie letten. Hoe hou je die goede voornemens eigenlijk vol?

Charlotte van ‘t Wout is lifestylecoach en heeft daar wel een idee bij. „Het moet echt heel erg vanuit jezelf komen”, vertelt ze aan Metro. „Het moet een voornemen zijn waarvan je eigenlijk al het hele jaar vindt dat je ermee moet stoppen.” Zoals dat dagelijkse sigaretje of net dat ene drankje te veel. „Je moet het vooral niet doen onder invloed van vrienden, dan ga je het niet volhouden. Je moet zelf een hele duidelijke reden hebben en er echt zin in hebben.”
Lees het hele verhaal op Metronieuws.nl
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

1 Comment

  1. 2 jaar ago

    Ik geloof niet in goede voornemens. Althans, niet die voorgenomen op oud&nieuw. Als je iets wil veranderen, ergens mee stoppen, dan kan dat, vind ik, op elk moment van het jaar.