Menu & Search

Typhoon: Even geen nieuwe muziek meer

Typhoon: Even geen nieuwe muziek meer

We kennen Typhoon springend, op blote voeten en in korte broek. Hij voelt zich echter net zo lekker in een pak.

Een tijdje wat minder in de spotlights, dat was het plan van rapper Typhoon. Na vier seizoenen touren met zijn album Lobi da Basi en een theatertour er direct achteraan, besloot hij samen met zijn team dat het tijd is voor rust. Maar echt rustig is het niet: Typhoon presenteerde onlangs zijn eerste eigen kledinglijn.
De luwte in
„Na zo intensief touren vonden we het tijd om wat meer in de luwte te gaan doen. Dit is mijn inspiratiejaar, het jaar van Glenn de Randamie”, vertelt de 33-jarige Zwollenaar. Voor een jaar vol inspiratie begint het in elk geval goed, want winkelketen WE benaderde Typhoon om samen een kledinglijn op te zetten. „Dit kwam als geroepen. Ik kan mijn creativiteit en inspiratie hier op een andere manier in uiten.”
Lees het hele interview op Metronieuws.nl.

0 Comments