Menu & Search

Facebook Live: NMTH interviewt Paceshifters

Facebook Live: NMTH interviewt Paceshifters

Het was verschrikkelijk spannend maar tegelijk ook onwijs leuk om te doen. Zaterdag speelde Paceshifters in Ekko (Utrecht) en met Never Mind The Hype deden we vooraf een interview. Live. Op Facebook. Ik was de gelukkige die de mannen aan een vragenvuur mocht onderwerpen. Terugkijken kan hier! (Vanaf ongeveer 6 minuut 30.)

Vuur je vragen af op Paceshifters!

Never Mind The Hype spreekt live vanuit EKKO met Paceshifters over de nieuwe plaat Waiting To Derail, de tour en de algehele stand van zaken. Doe zelf mee en stel je eigen prangende vragen in de comments! De band speelt vanavond in EKKO en er zijn nog enkele kaarten! – We beginnen om 18.30

Posted by Never Mind The Hype on Saturday, April 1, 2017

0 Comments