Menu & Search

Drake-fans zijn boos: 'Ik ga woensdag écht niet meer'

Drake-fans zijn boos: 'Ik ga woensdag écht niet meer'

Fluitconcerten, boegeroep en een boze menigte. Drake liet zijn fans maandagavond voor de derde keer wachten. Waar hij zijn concert van januari al twee keer had verzet naar 26 januari en 27 maart, zegde hij het concert dit keer meer dan een uur na aanvang af. „Drake wilde vanavond verschrikkelijk graag optreden, maar helaas is hij ziek geworden en heeft zijn dokter gezegd dat hij niet kan optreden vanavond”, laat de organisatie op het podium weten.

Drake heeft drie voorprogramma’s. De 23-jarige Charisa Chotoe staat al vanaf zeven uur in Ziggo Dome op de artiest te wachten. „De drie acts uit het voorprogramma wisten het publiek niet echt op te hitsen. En er was blijkbaar een DJ, maar die heeft zijn afspeellijst gewoon twee keer afgespeeld. Dat stond ook veel te zacht.” Ze heeft het gevoel dat ze tot tien uur echt niks gedaan heeft. „Op een gegeven moment is de gezelligheid er ook wel vanaf.”
Lees verder op Metronieuws.nl!

0 Comments

  1. 2 jaar ago

    Drake is nou echt een artiest waar ik totaal niks mee heb, ondanks verschillende pogingen om te luisteren wat men daar zo leuk aan vindt.