Menu & Search

Solochef: 5 x gevarieerd eten met spinazie

Solochef: 5 x gevarieerd eten met spinazie

Wanneer je in een week vaak alleen eet, kan het soms knap lastig zijn om een beetje lekker en gezond te koken zonder veel weg te gooien. Veel producten komen in grote verpakking en niet alles is even lang houdbaar. Voor Metro Lifestyle zet ik vijf compleet verschillende recepten op een rij waarbij je niks weg hoeft te gooien.

Verse spinazie koop je vaak in een zak van minstens 300 gram. Maar elke dag dezelfde maaltijd is wat veel van het goede. Gelukkig kun je eindeloos variëren. We hebben vijf recepten voor je waarmee je de zak in een week leegeet en ook van de overige ingrediënten bijna niks overhoudt. Lekker, razend gezond én je bespaart een hoop geld.
Lees verder op Metronieuws.nl!
Beeld via Pixabay.

0 Comments