Menu & Search

Go With The Glow maakt veganistisch eten glamoureus

Go With The Glow maakt veganistisch eten glamoureus

Er moet iets grondig veranderen in ons eetpatroon, meldde het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vorige week. Vooral dierlijke producten moeten in de ban. Twee dames die het veganistisch eten al een tijdje promoten, zijn de zusjes Loulou en Isabella Machine.

Met tweemaandelijkse brunches en hun eerste uitgebreide diner op komst, proberen de zussen met Go With The Glow het veganistische evangelie te verspreiden zonder te beleren. Sterker nog, ze weten het zelfs glamoureus te maken. „We vonden het raar dat we aan de ene kant liefdevol met dieren omgaan, bijvoorbeeld onze huisdieren, maar andere dieren laten uitbuiten en vermoorden door de melk-, ei-, vis-, en vee-industrie”, vertellen de dames.
Lees verder op Metronieuws.nl!
Hoofdfoto: Marilyn Bartman
Dit verhaal verscheen ook in print. Dat kun je hier zien.

0 Comments