Menu & Search

NAVARONE: ‘We waren op zoek naar een vuistslag in je gezicht’

NAVARONE: ‘We waren op zoek naar een vuistslag in je gezicht’

Het is het eerste interview met een biertje bij, dus de mannen van NAVARONE bestempelen het interview met Never Mind The Hype als het leukste van de dag. Eindelijk mogen ze los over hetgeen waar ze al zolang mee bezig zijn: op 20 januari verscheen het derde album, Oscillation.

Er zat een beetje vertraging op de rails, maar daar had de Amsterdam-Nijmeegse band een goede reden voor. Het album wordt ook in Duitsland uitgebracht door een Duits label. Bassist Bram vertelt: “We hadden dit album eigenlijk al afgelopen oktober willen releasen, maar het benaderen van de labels duurde veel langer.” Via de producer komt NAVARONE in aanraking met Urs, een mysterieuze man. “Ik weet zijn achternaam niet, niet hoe hij eruit ziet, voor mij is hij een volledig spook”, gaat Bram verder. Voor de labels is Urs allesbehalve mysterieus, hij verzet een hoop werk voor de mannen. De plaat in oktober uitbrengen blijkt te ambitieus. “Het op poten zetten van alle promo in binnen-, en buitenland zou te kort dag zijn. En deze plaat verdient het om alle aandacht te krijgen. Als een vertraging daarvoor nodig is, dan moeten we daarin doorpakken.”
Lees verder op Never Mind The Hype!
Beeld: Rick de Visser voor Never Mind The Hype

0 Comments