Menu & Search

Luistertip: Aafke Romeijn – Anders nog iets?

Luistertip: Aafke Romeijn – Anders nog iets?

Vaste bezoekers kennen Aafke Romeijn ongetwijfeld nog wel. Deze singer-songwriter, journaliste en opiniemaker maakt hele fijne Nederlandstalige muziek. Eerder dit jaar kwam Je Doet Je Best Maar al uit en daar heeft ze nu de fijne opvolgende EP Anders Nog Iets? bij uitgebracht.

Anders Nog Iets? bevat vijf heerlijke nummers met nog fijnere, poëtische teksten. Mijn favoriet wat tekst betreft is de single Bobbie, geïnspireerd op het verhaal van de Stepford Wives. Daar kun je het beste naar luisteren. Net als mijn tweede favoriet: de samenwerking met muzikant Sef. Een soort De Jeugd van Tegenwoordig, maar dan een hele lieve variant. (Daarover gesproken, ken je Aafke’s versie van Huilend Naar De Club al?)
Oh, en mocht je benieuwd zijn waar Aafke zelf graag naar luistert, dan lees je dat woensdag in De Soundtrack Van…!

Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat!

0 Comments

  1. […] Wat mijn eigen muzieksmaak is, weet ik natuurlijk wel. En die van mijn vrienden ook. Maar ik ben ook best benieuwd war andere mensen luisteren! Iedere week hoor ik daaromvbekende en minder bekende (muziek)mensen uit over wat zíj nou eigenlijk luisteren. Deze week is dat Aafke Romeijn, bijna 30 (“Help!”), kersverse moeder maar vooral muzikant en schrijver. Ze heeft drie solo-albums op haar naam met Nederlandstalige electropop. Vorige week verscheen haar nieuwe EP Anders Nog Iets?. […]