Menu & Search

Luistertip: Banks – The Altar

Luistertip: Banks – The Altar

Grote kans dat je Orange County van de Choppers kent, dat programma over de vetste motoren. Ik denk dat daar mijn liefde voor de monsters op de weg vandaan komt. Maar het is meer dan een county met motoren. Het is ook de thuisbasis van zangeres Banks.

Lees ook: Donderdagdeuntjes: Rina Mushonga, NAO, Aafke Romeijn
De 28-jarige zangeres heeft vrijdag haar tweede studioalbum uitgebracht. En weinig muziek waar ik de maandag liever mee begin dan óf snoeiharde gitaren, of relaxte, trippy muziek. Zoals de triphop/R&B van Banks. Daar komt nog eens bij dat Banks’ stem zeer aangenaam is.
Haar lage stem past perfect bij de minimalistische muziek die lekker voort deint. Ze doet af en toe een beetje denken aan Sia, zowel haar stem als de muziek. Maar dan een stukje meer mellow. Incluis goeie opbouw zodat je niet inkakt voordat je aan koffie nummer zes bent toegekomen.
Fijne maandag!

Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat!

7 Comments

 1. 4 jaar ago

  Tja. Ik moet zeggen, het is niet echt mijn muziek.

  • 4 jaar ago

   Heel wat anders dan normaal ook! Leuk dat je eerlijk bent 🙂

   • 4 jaar ago

    Het is overigens wel geinig om iets te horen wat ik zelf niet snel zou draaien 🙂

    • 4 jaar ago

     Dat vind ik ook altijd en probeer ik ook altijd een beetje te doen!

 2. 4 jaar ago

  Tja. Ik moet zeggen, het is niet echt mijn muziek.