Menu & Search

Luistertip: Spinning Mule – Hurry Up! EP

Luistertip: Spinning Mule – Hurry Up! EP

Het zijn maar drie liedjes en over de band in kwestie is weinig te vinden. In de categorie ‘shoegaze’ bood Bandcamp me de band Spinning Mule aan. De enige twee Spinning Mule’s die ik kan vinden (het spinnenwiel zelf even daargelaten) maakte in 2007 een (best leuke) plaat en de ander is niet erg actief op Facebook en tevens Amerikaans.
Maar eigenlijk maakt het ook niet uit of Hurry Up! een eerste EP is of een teaser voor tussendoor. Dromerige shoegaze met hier en daar een bluegrass-achtige gitaar er tussendoor, fijne vocale harmonieën en naast hier en daar wat absurde teksten soms een klein beetje donker. Wat mij betreft mag er snel meer van komen van deze band uit Londen.
[bandcamp width=350 height=470 album=3366382219 size=large bgcol=ffffff linkcol=de270f tracklist=false]
Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat!

0 Comments