Menu & Search

Luistertip: Samm Henshaw – The Sound Experiment 2

Luistertip: Samm Henshaw – The Sound Experiment 2

Zo na een weekje stilte is het wel weer tijd voor héle goede muziek, wat mij betreft. Hij tourde mee als voorprogramma voor niemand minder dan James Bay en volgens mij is het nu langzamerhand wel tijd aan het worden dat Samm Henshaw zelf gat touren. De muzikant heeft inmiddels in ieder geval wat meer muziek. Na zijn EP The Sound Experiment (2015) komt hij nu met The Sound Experiment 2.

Lees ook: Luistertip: Benjamin Clementine – At Least For Now
De Britse zanger en muzikant is slechts 22 jaar jong maar klinkt alsof hij al jaren soulmuziek maakt en nu iets meer de popkant opgaat met lichte hiphop-invloeden. Vooral zijn stem zorgt er bij mij voor dat hij de plek als Luistertip. Niets fijner dan rustige soul om de maandag mee te beginnen.

2 Comments

  1. 3 jaar ago

    Erg lekkere muziek!