Menu & Search

Luistertip: Barry Hay's Flying V Formation – Barry Hay's Flying V Formation

Luistertip: Barry Hay's Flying V Formation – Barry Hay's Flying V Formation

Een van de bands waar ik van jongs af aan naar heb geluisterd, al dan niet licht gedwongen omdat het aanstond in huis of in de auto, is Golden Earring. En dat is gelijk een band waar ik nog steeds veel naar luister.

Het deed me dan ook goed om te horen dat frontman Barry Hay zijn microfoon nog lang niet aan de wilgen hangt. Samen met een groep jonge muzikanten werkte hij de laatste tijd aan het project Barry Hay’s Flying V Formation.
Lees ook: Down The Rabbit Hole: Black Keys sluit laatste dag waardig af
De band bestaat uit gitarist Pablo van de Poel (DeWolff), toetsenist Jan Rooymans (The Earring), drummer Daim de Rijke (Taze Bitti) en bassist Huub van Loon (Sandy Dane). Allemaal bands die je ansoluut ook nog even moet aanzetten later vandaag.
En dat resulteert in het gelijknamige album. Heerlijke oude rock, maar dan van nu. Hier word ik erg blij van.

1 Comment

  1. 4 jaar ago

    Ik zag Golden Earring een paar jaar geleden op Concert at Sea. Nog steeds geweldig!