Menu & Search

Nieuwe serie TOON tovert lach op je gezicht

Nieuwe serie TOON tovert lach op je gezicht

Nederland is een nieuwe komedieserie rijker en dat verdient een feestje, vonden de makers van de serie TOON. Onder het genot van cocktails en popcorn worden in Club Air vanavond drie afleveringen vertoond.

TOON gaat over een jonge componist die tijdens een verjaardagsfeestje per ongeluk een hitje schrijft. Terwijl Toon het liefst de hele dag zit te gamen, sleurt zijn zus hem mee in de muziekwereld. Tegen wil en dank is Toon ineens een icoon in de dancewereld. Het levert dankzij heel wat miscommunicaties voor Toon vervelende situaties op.

Willekeurig

Voor de kijker echter zijn die situaties hilarisch. De serie staat bol van gekke dialogen, goede timing en vooral hele grappige gevolgen van de miscommunicaties. Zo werkt het toetsenbord van Toon niet goed, waardoor hij ineens een heel andere videoclip krijgt dan hij zou willen.
Het meest grappige is misschien nog wel de totaal willekeurige huisgenoot van Toon, die in aflevering één ineens bij Toon in huis gaat wonen. De extravagant geklede jongeman lijkt amper nut te hebben, maar voegt toch heel veel toe aan de serie. Zonder verhaal, gewoon als hilarische bijrol.

Feestje

TOON is een heerlijke nieuwe komedieserie, soms een beetje tegen het absurdistische aan. Naast een goede serie, laat TOON ook heel wat nieuw talent zien. Hoofdrolspeler Joep Vermolen had voor de serie nog nooit op een set gestaan.
Na drie afleveringen en heel wat popcorn is het tijd voor een feestje. DJ Jean, die ook een rolletje heeft in de film, zorgt voor de muziek, terwijl de cast, crew en vrienden tevreden een feestje vieren. Tevreden, dat is zeker terecht.
De eerste drie afleveringen van TOON zijn te zien via KPN.nl. Vanaf vandaag zijn alle afleveringen voor klanten van het bedrijf on demand te bekijken.

0 Comments