Menu & Search

Winnen: kaarten voor de première van TOON in Club Air

Winnen: kaarten voor de première van TOON in Club Air

Mocht je een hoop BN’ers volgen op Instagram, dan is de kans groot dat je ene Toon al regelmatig voorbij hebt zien komen. Wekenlang vroeg men zich af wie dat was, en het antwoord is er eindelijk. Toon is de hoofdpersoon van de nieuwe serie TOON.

selfie
TOON is een achtdelige komedieserie van KPN, gemaakt door de jonge talenten Beer ten Kate (regie) en Dirk van Pelt (scenario). De hoofdpersoon is, uiteraard, Toon, een reclame-jingle componist die het liefst thuis zit te gamen. De hippe muziekscene gaat dan ook vrij langs hem heen. Tot hij samen met jonge zangeres Nina op een verjaardagsfeestje per ongeluk in het middelpunt van de belangstelling komt te staan: een muzikaal moment dat op Youtube belandt en viral gaat.
Voor hij het weet is hij de nieuwste aanwinst in muziekland. Ineens moet hij sociaal zijn, de juiste connecties hebben, de relaxte knappe gast uithangen, nieuwe nummers schrijven, verschijnen in talkshows, videoclips en talentenshows. Niet echt waar hij op zit te wachten, maar tegenstribbelen werkt ook niet echt.
videclip

Winnen!

De serie gaat 21 april in première in Club Air, en jij kunt erbij zijn! Ben jij net als ik benieuwd geworden? Ik geef twee keer twee kaartjes weg. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten waarom jij graag naar de première wil. Die reactie kun je zowel hier als op Facebook achterlaten. Je kunt tot 19 april meedoen.
jury

2 Comments

  1. 5 jaar ago

    Sinds wanneer maakt KPN series?