Menu & Search

Luistertip: Raleigh Ritchie – You're A Man Now, Boy

Luistertip: Raleigh Ritchie – You're A Man Now, Boy

Zijn single You’re A Man Now, Boy stond bij mij al regelmatig op, maar nu heeft Raleigh Ritchie eindelijk een debuutalbum onder dezelfde naam uitgebracht. En die is voortgeborduurd op dezelfde lijn en sfeer als de single. Heerlijk dromerige R&B-achtige pop. De ene keer net zo dromerig als de single, de andere keer maakt hij met nummers als The Greatest wat dansbaardere uitstapjes.

Mocht je nou denken: ‘Goh, waar ken ik deze jongen toch van?’, dan is dat niet heel gek. De 25-jarige muzikant is namelijk ook acteur. De Brit is te zien als Grey Worm in de hitserie Game Of Thrones, maar dan ken je ‘m waarschijnlijk onder de naam Jacob Anderson, zijn echte naam. Niet alleen het acteren doet hij goed, ook het muziek maken doet hij wat mij betreft voortreffelijk. Na twee EP’s is hier eindelijk het welverdiende en heerlijke eerste studioalbum.

0 Comments