Menu & Search

#Instafood: Tom Yam Kung

#Instafood: Tom Yam Kung

Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: #Instafood: Tom Yam Kung voor 4 personen.

Dit op zich heerlijke soepje van AH.nl moet wel even gepimpt worden. Zo moet de bouillon iets langer trekken en mogen er best wat meer zaadjes van de rode peper in. Hij smaakt op z’n best na een nachtje staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken. En om ‘m echt af te maken, gaat er bij mij de volgende keer 100 gram miehoen bij in. Echt vullen doet ‘ie zo niet.

Nodig

– 300 gram reuzengarnalen
– Twee centimeter verse gember
– Twee stengels citroengras
– Vijftien gram koriander
– Eén blokje groentenbouillon
– Een limoen
– 1,5 liter water
– 250 gram champignons
– Een rode peper
– Klein blikje bamboescheuten
– Twee eetlepels vissaus

Hoe dan?

Het recept vind je op de website van AH.

0 Comments

  1. 4 jaar ago

    Mmm het soepje ziet er goed uit! Ik ben erg benieuwd geworden naar de smaak! 🙂