Menu & Search

#Instafood: Falafelwraps

#Instafood: Falafelwraps

Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: #Instafood: Falafelwraps voor 1 persoon.

Lekker makkelijk vrijdagavondfastfood! Je bent zo klaar en lekker een klein beetje ongezond.

Nodig

– Twee gekruide wraps
– Twaalf falafelballetjes
– Vijf schrijfjes komkommer (door de helft)
– Een tomaatje
– Een handje veldsla
– Een halve avocado
– Mayolijn (of gewone mayonaise, dat kan natuurlijk ook)

Hoe dan?

Snij alle groenten in kleine stukjes. Warm de falafelballetjes op. Warm de wraps op. Besmeer de wraps met de mayonaise. Beleg de wraps met alle ingrediënten. Rol ze op. En eet ze op. Makkelijker wordt het niet.
Vergeet niet te Instagrammen!

0 Comments