Menu & Search

#Instafood: Taco's a la Ingelise's

#Instafood: Taco's a la Ingelise's

Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: #Instafood: taco’s a la Ingelise voor 3 personen.

Nodig

– Komkommer
– Avocado
– 3 tomaten
– 1 blik rode kidneybonen
– 1 blik Mexico Mélange
– Zak veldsla
– Twee handjes verse koriander
– 12 taco’s
– Een limoen
– Peper en zout

Hoe?

Snijd de komkommer, tomaat, avocado en veldsla in kleine stukjes. Gooi deze samen met fijn gesneden koriander in een kom. Laat de bonen en maismix uitlekken en doe deze er ook bij. Knijp de limoen uit boven het mengsel, hussel goed door elkaar. Doe er eventueel nog wat peper en zout over als je het te flauw vindt.
Bereid de taco’s zoals op de verpakking staat. Vul de taco’s met de vulling en klaar!
Vergeet niet te Instagrammen!

0 Comments