Menu & Search

#Instafood: Pasta spinazie a la cashewnotencreme

#Instafood: Pasta spinazie a la cashewnotencreme

Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: #Instafood: Pasta spinazie a la cashewnotencreme voor 4 personen.
IMG_5275

Nodig:

– 300 gram spaghetti
– 100 gram cashewnoten
– 200 milliliter sojaroom
– Een ui
– Drie tenen knoflook
– 400 gram champignons
– Twee eetlepels tijm
– 450 gram (diepvries)spinazie
– Olijfolie

Hoe?

Laat de cashewnoten weken in de room. Pureer de cashewnoten en de room nu tot het een egale saus is. Snipper dan het uitje en fruit deze in de olijfolie. Zet ondertussen de spaghetti op.
Pers de knoflook uit en voeg deze samen met de paddestoelen en tijm toe aan de pan. Bak de champignons goed uit. Laat de pan dan tien minuten op laag vuur staan.
Voeg nu de room en de spinazie toe en laat de boel warm worden. Giet de spaghetti af en voila!
Vergeet niet te Instagrammen!
Recept via Veganchallenge

0 Comments