Menu & Search

Zinvloed.nl: Holy Soda, wat een #ophef

Zinvloed.nl: Holy Soda, wat een #ophef

Eindelijk, éindelijk had Holy Soda een enigszins normaal reclamespotje. Holy Soda, het merk dat pretendeert all natural te zijn en suikers alleen uit fruit zou halen. All natural is een van de grootste grappen ooit. Bovendien, ooit een product gezien dat helemaal natural is en maanden houdbaar? Exact. Kan niet. Een glas water met een citroentje erin, dát is soort van ‘all natural’.

Bloedirritant
Twee jaar geleden kwam Holy Soda op de markt. Met behulp van een tergend irritante, veel te politiek correcte reclame (qua nationaliteiten, er zijn alleen maar slanke mensen in te zien) waarin wordt gedaan alsof Holy Soda al je problemen oplost. Omdat het all natural en low caloriezou zijn. De combinatie tussen deze leugen en de bloedirritante reclame zorgt ervoor dat ik Holy Soda al twee jaar weiger te drinken. Die luttele keren dat ik frisdrank drink, neem ik liever een suiker- en caloriebom van een glas cola. Frisdrank drink je namelijk niet omdat het gezond is, frisdrank drink je omdat het lekker is.

Lees verder op Zinvloed.

0 Comments