Menu & Search

#Instafood: Pasta Pesto al Ingelise

#Instafood: Pasta Pesto al Ingelise

Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: Pasta Pesto al Ingelise voor drie personen.
unnamed

Nodig:

– 300 gram volkoren pasta
– 190 gram pesto
– Een blikje artisjokhartjes
– Een bakje champignons
– Vijf eetlepels zwarte olijven in plakjes
– 125 gram creme fraiche
– Een bakje cherrytomaatjes
– Peper en zout

Hoe?

Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de champignons in plakjes of kwartjes. Verhit een wokpan en bak de champignons op middelhoog vuur aan tot ze bruin en geslonken zijn.
Schep nu de pesto in de pan en laat dat warm worden. Meng de creme fraiche er ook door. Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de artisjokhartjes klein. Voeg de tomaatjes, artisjokhartjes en olijfjes toe aan de pan met de pesto.
Giet de pasta af en roer de pasta door de saus. Warm de boel nog even door, breng op smaak met peper en zout en voila!
Vergeet niet de Instagrammen!

0 Comments