Menu & Search

Terugkijken: On-Nederlands goed

Terugkijken: On-Nederlands goed

De Nederlandse muziekindustrie bloeit meer dan ooit. En vooral ook in het buitenland. Het begint met de Nederlandse dance en natuurlijk Within Temptation, Noisa en Caro Emerald. In 2014 verspringt dat echter. De Common Linnets zijn gelanceerd via het Eurovisie Songfestival. Voor Kovacs is internationale interesse. Blaudzun toert door Europa. Mr. Probz heeft wereldwijde hits (wellicht over de rug van Robin Schulz maar dan toch). Kensington speelt in Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Polen, Chef’Special is onlangs naar New York gevlogen om voor een groot label te spelen. Dotan speelt in Duitsland, België, Engeland en zelfs Amerika opent zich. Michiel Veenstra onderzoekt het succes van Nederlandse muzikanten in de docu On-Nederlands Goed. En die is het terugkijken waard.

0 Comments