Menu & Search

Acht keer fijne mannelijke modebloggers

Acht keer fijne mannelijke modebloggers

Ze zijn louter piekfijn gestyled, hebben topfotografen als vrienden, wonen steevast in een mooie omgeving en vaak ook nog best fotogeniek. Het vergt wat energie om een goed modeblogger te worden. Maar als je de boel dan eenmaal op orde hebt, dan ben je ook iemand. Iedere maandag besteden we al ruimte aan vrouwelijke modebloggers, maar welke mannen zijn nou eigenlijk het volgen waard? Tien keer fijne mannelijke modebloggers. Stijladvies voor de mannen, inspiratie als je je stijlloze vriendje wil veranderen en eye candy voor iedereen.

JustKVN

DSC05883-1024x681Kevin Geurts is meer dan alleen een modebloggers. Op JustKVN houdt hij zijn virtuele dagboek bij op het gebied van mode, beauty, lifestyle, interieur en eigenlijk alles wat hip is of hip kan worden. Hij heeft zijn eigen stijl maar blijft altijd toegankelijk. Kortom, het ideale stijlicoon voor de man die niet zo goed weet wat hij met zijn kledingkast aanmoet. Aanvullen en Kevin volgen.

CommeDesLeroi

thumbLeroy zou je klankbord in barre tijden van kledingcrisis moeten zijn. Maar dan zou hij het wel heel druk hebben. Gelukkig heeft hij zijn blog CommeDesLeroi waarop hij inspiratie, tips en outfits deelt zodat hij toch een beetje als dat klankbord kan fungeren. Naast bloggen is hij journalist voor allerlei modieuze en hippe dingen. Kortom, een pro als het om mode gaat. Een man die weet waar hij het over heeft.

Brian Sandifort

1418487450_4e6567e58ef3123Brian Sandifoort is niet zozeer de modeblogger die je dagelijks voorziet van veel te ingewikkelde outfits, maar inspireert wel. Met plaatjes van mooie mannen in mooie kleding. En zo nu en dan post Brian een outfitfoto op zijn blog. Van basic outfits tot een meer alternatieve stijl. Wat hem in ieder geval lukt, is zijn lezers inspireren als het om de kledingkast gaat.

Iamgalla

12Als je hem niet wil zijn, wil je met hem zijn. Hij heeft niet alleen een stijl waar menig mens van in katzwijm valt, ook zijn looks doen daaraan mee. Naast er sexy uitzien, reist hij de wereld over. Op Instagram verzorgt hij dan jaloersmakend mooie kiekjes van plekken waar de zon schijnt, cultuur en geschiedenis bruisen en het eten goddelijk is. Zijn mode- en reisavonturen deelt hij op I AM GALLA.

Espen Hilton

P1031972-1920x1080Er is weinig te lezen op zijn blog als je geen Scandinavisch spreekt (kun je Zweeds, dan snap je immers alles), maar dat is ook niet nodig. Het gaat tenslotte om de plaatjes die worden geschoten. Espen Hilton laat hele fijne plaatjes van zichzelf schieten en publiceert die op zijn gelijknamige blog. Immer kleurrijk gekleed, is het niet letterlijk, dan wel figuurlijk, is hij de man wiens blog je moet bekijken voor een ellenlange shopsessie.

MattG Style

3Een ongecompliceerd modeblog met een ongecompliceerde stijl. Dat is zo’n beetje wat MattG Style het beste omschrijft. Gewoon een reeks posts onder elkaar met een complete foto voor het overzicht. Maar ongecompliceerd hoeft niet perse saai te zijn, zo bewijst Matt. Kleuren combineren kan nog best een issue zijn en kies maar eens de juiste schoenen uit. Bedoel ik. Doet Matt toch wel goed. En, leuk voor de dames, hij heeft een zogeheten Girls Corner.

The Youth Novels

Paul_MWP_5568Canadees met een eigen stijl. Soms edgy en grunge, soms avant garde, soms niet te definiëren. Maar altijd piekfijn en stijlvol. Vaak wat minimalistisch, en dat staat Paul Conrad van The Youth Novels erg goed. Zijn eigen stijl, daar begon het blog mee, leverde hem een modellencontract op. Niet vreemd, Conrad staat steevast goed om de foto.

Fashionfromfrank

frankPronkstuk van 3FM en bijna-BN’er. Frank van der Lende heeft naast een radiostem óók een onberispelijke stijl. Etaleert dat op zijn blog, Fashion From Frank. Live is ‘ie vaak te bewonderen tijdens Singlefeestje, zijn geesteskindje. Alles wat deze man bedenkt, verandert in goud. Influencer is een understatement.

Bovenste beeld: Shutterstock

1 Comment

  1. 6 jaar ago

    Wat een tof artikel. I am Galla is te gek, daar wil ik meer van zien 😛