Menu & Search

#FF Timeline Musthaves: Hier gaan we nog wat van horen.

#FF Timeline Musthaves: Hier gaan we nog wat van horen.

Disclaimer: Voor iedere lapzwans zonder Twitter, klik maar even weg. Dit is alleen bedoeld voor mensen met Twitter of oprechte interesse.

Die-hard twitteraars, of tweeps, hoe je ze graag wilt noemen doen de ganse vrijdag aan Follow Friday (#FF). Ik geef graag toelichting, en dan is 140 tekens niet genoeg. Daarom, terug van weggeweest: de vijf timeline musthaves. Deze week: mensen waar we nog wat van gaan horen.

@vivalaveraa Radiomeisje. In hart en nieren. Met haar zeventien jaar niet alleen journalistiekstudent in Tilburg, ook nog eens gewoon aangenomen op de BNN University. Daarnaast is ze ook gewoon ontzettend leuk.

@debroervanroos Eveneens zo’n BNN University-figuur. En daarbij ook nog eens getalenteerd. Schrijft ook voor DeJaap, doet dingen voor Radio 1 en 3 voor 12 Den Haag. Leuk detail, de laatste keer dat ik hem zag stond hij Neerlandse grootheden te interviewen bij het Boekenbal.

@veracamilla Ondanks dat ik niet zo van de beautymeisjes ben, deze is wel het volgen waard. Ook al doet haar content je niks. De beste Vera haalt haar inkomsten volledig uit haar beautyblog en blogt sinds kort ook voor de Cosmogirl. Daar gaan we echt nog wat van horen.

@jhoogenboom Zit in de wijn enzo. Daarbij heeft hij er ook daadwerkelijk verstand van. Maar dat is slechts een hobby. In het echt studeert hij aan de USBO en runt hij zijn bedrijfje. Ikzelf denk dat hij ooit burgermeester of iets dergelijks wordt.

@Femdebruin Fotografe, en niet zomaar een. Vliegt gerust ergens heen omdat haar opdrachtgever dat wil. Is zo groot geworden dankzij haar talent én haar schoonzusje die veel weet van social media.

1 Comment

  1. 9 jaar ago

    Waarom ben je eigenlijk specifiek zo’n fan van Vera? Ze is goed hoor, daar niet van. Maar het valt me op… er zijn zo veel beautyblog meisjes… dus waarom zij?