Menu & Search

#FF Timeline Musthaves: Moordwijven.

#FF Timeline Musthaves: Moordwijven.

Disclaimer: Voor iedere lapzwans zonder Twitter, klik maar even weg. Dit is alleen bedoeld voor mensen met Twitter of oprechte interesse.

Die-hard twitteraars, of tweeps, hoe je ze graag wilt noemen doen de ganse vrijdag aan Follow Friday (#FF). Ik geef graag toelichting, en dan is 140 tekens niet genoeg. Daarom, terug van weggeweest: de vijf timeline musthaves.

@Zahraboef Lekkerste wijf van Twitter, als je de Neerlandse man geloven mag. Ik kan het niet ontkennen. Bovendien ook nog grappig, en soms ook nog wel aardig. En goed in vodka drinken.

@Appeldepeer Eveneens goed in vodka drinken en ook een lekker wijf. Rijdt iedere maandag door Amsterdam op de bakfiets van Thijl. Is verder half duits en zo nu en dan dronken. Aanrader.

@KathelijnVoets Heeft gewoon haar eigen bedrijfje enzo. Buiten coolness heeft ze dus ook nog hersens die ze ook daadwerkelijk gebruikt. Ook wel eens fijn voor de afwisseling.

@Josien02 Werkt in Volendam, voetbalde in Volendam, maar daar is op een accentje na gelukkig niets meer van te merken. Journalisitkestudentje. Gebruikt ze haar mond ook nog voor het zogeheten hogere doel.

@RBlaauwendraad Modemeisje voor Mode.dejaap. Meestal zijn modemeisjes softe grietjes maar Roos doorbreekt het vooroordeel. Kritisch en bitchy op z’n tijd, maar vooral erg slim. En weet dus dingen van mode. Een betere combi kan ik me niet voorstellen.

1 Comment

  1. […] Charlotte) geschreven. Een #FF top vijf, in de categorie “Moordwijven”! Lezen, dus: #FF Timeline Musthaves: Moordwijven. Dit bericht is geplaatst in Reclamezuil. Bookmark de permalink. ← Straatstijl: a Day at […]