Menu & Search

#FF Timeline Musthaves: Knuffelbaar

#FF Timeline Musthaves: Knuffelbaar

Disclaimer: Voor iedere lapzwans zonder Twitter, klik maar even weg. Dit is alleen bedoeld voor mensen met Twitter of oprechte interesse.

Die-hard twitteraars, of tweeps, hoe je ze graag wilt noemen doen de ganse vrijdag aan Follow Friday (#FF). Ik geef graag toelichting, en dan is 140 tekens niet genoeg. Daarom, terug van weggeweest: de vijf timeline musthaves.

@DerPloeg Inclusief knuffelige avatar. Serieus, je doet je best om gementioned te worden omdat zijn ava zo schattig is. Intussen is het een gevat studentje Journalistiek te Utrecht met regelmatig goede ideeën. Blogt verder ook erg leuk.

@DeansignNL Heeft net als de bovenstaande ook weer zo’n avatar waarbij je spontaan iemand in zijn wangen wilt knijpen. Is daarnaast nationalist in hart en nieren. En wordt later heel succesvol met zijn bedrijf.

@Thijl Jong en onbezonnen, maar heeft als 16-jarige inmiddels al wel zijn eigen bedrijf mét personeel omdat het goed gaat. Desondanks blijft het een ontzettend knuffelbaar jongetje. Nog heel even, vrees ik.

@Denware Is vorige week 16 geworden, en dat heeft de meest succesvolle DJ in spé geweten ook. Met die 16 heeft hij het al wel voor elkaar gekregen om een eigen radioshow te presenteren bij Veronica Talent Station. Zijn verdere ambities: iets met Justin Bieber.

@J93FFREY Komt uit Staphorst maar wil graag in Amsterdam wonen. Ontvlucht het kleine Staphorst dan ook waar mogelijk. Ook weer inclusief schattige avatar. En doet aan liefdadigheid.

0 Comments