Menu & Search

Muziek Die U Móét Horen.

Muziek Die U Móét Horen.

The AITM, Stefany June, Diesel Disko, Pilot Paco en Orange Grove. Dit is Muziek Die U Móét Horen!

The AITM – Excuse me for being a #Hypocrite
Er is bijna niemand die u iets over The AITM kan vertellen, Google ook niet. Het enige wat bekend is, is dat de gitarist van deze band ontzettend veel school heeft gemist om liefde in deze plaat te steken. En dat is te horen. Dit gaat groot worden. Vers van de pers, hier is The AITM.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=We0NMWfqjMw]

Stefany June – Summer
Uit het Oosten kan zeker iets goeds komen. Dat bewijst Stefany June, een bandje uit Enschede. Nog maar even en deze band breekt niet alleen in Duitsland door, maar staat ook in Nederland in uitverkochte concertzalen. Let op mijn woorden.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZVUtpbXlKB0]

Diesel Disko – New York
Misschien kent u ‘m nog, die jongen van de studiebeurs. Zijn basgitaarkunsten zijn beter en beter geworden, en inmiddels produceert hij met Diesel Disko zeer fijne tonen. Eind januari dit jaar werd in Den Haag hun EP gereleased. Een beetje alternatief, maar wel fijn.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7FbD6S8F46U]

Orange Grove – These Days
Het is geen echte reggea, geen indie, eigenlijk is het zeer ondefinieerbaar onder welk genre de muziek van Orange Grove valt. In ieder geval wél voor het grote publiek te pruimen. Het grootste gedeelte van de band komt, zoals te horen van Aruba. Muziek met een vleugje zee.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Cl_ZNICIT00&feature=related]

Muziek die u zult blijven moeten luisteren, gewoon omdat het zo fijn klinkt in uw oren. Binnenkort zijn we er weer, zelfde plaats, andere tijd. Dit was Muziek Die U Móét Horen. Tot zover, tot later!

Foto

7 Comments

 1. Steef
  9 jaar ago

  Ik ben trots op je!

 2. 9 jaar ago

  Thanks voor de support! 🙂 Alweer 😉

 3. 9 jaar ago

  Dankjewel voor de support! Weer! 🙂

 4. Niels
  9 jaar ago

  Leuk dat je onze muziek kunt waarderen!

  Mocht je ook een video van een van onze tracks bij deze blogpost willen plaatsen, we hebben er een aantal staan op YouTube: http://www.youtube.com/pilotpaco
  Ook onze site vind je een overzicht met video’s: http://www.pilotpaco.com/video/

  Nieuw videomateriaal zit er overigens aan te komen (én recordings ;-).

  Gr. Pilot Paco

 5. 9 jaar ago

  Dat Stefany june nummer is best tof!

 6. 9 jaar ago

  Heey! Ik ken je helemaal niet. Maar dit is echt vet gaaf! Dirk-Jan in Diesel Disko. Die clip van Stefany June is opgenomen in de Soesterduinen! Gert Zomer uit Amersfoort. Vet grappig om zoveel bekende namen en gezichten te zien. Je schrijft leuke blogs! Keep up the good work! Groetjes

  • 9 jaar ago

   Ik kom ook uit Amersfoort, zodoende. Dank je voor je leuke reactie!