Menu & Search

#FF Timeline musthaves: aaibaarheid.

#FF Timeline musthaves: aaibaarheid.

Disclaimer: Voor iedere lapzwans zonder Twitter, klik maar even weg. Dit is alleen bedoeld voor mensen met Twitter of oprechte interesse. (Tumblr Reblog)

Die-hard twitteraars, of tweeps, hoe je ze graag wilt noemen doen de ganse vrijdag aan Follow Friday (#FF). Ik geef graag toelichting, en dan is 140 tekens niet genoeg. Daarom: de vijf timeline musthaves. Deze week vijf schattige jongetjes met een aaibaarheidsfactor. Deze moet je hebben. Het oog wil ook wat.

@Rutger_ Buiten het feit dat hij aaibaar is, heeft ie ook zo af en toe nog wat te melden. Hij zit er bijvoorbeeld nogal mee dat ‘ie nog maar veertien (inmiddels vijftien) is. Kan ‘ie leuk verwoorden. Plus, de knul heeft een leuke blog.

@LeviBottle Een beetje ‘n lapzwans, maar dat deert niet. Het ene moment is hij een beetje onzeker van zichzelf, terwijl hij zichzelf op het andere moment ontzettend hip vindt. Een beetje afwisseling is goed voor de mens.

@Pbiesterbos Eigenlijk alleen een aanwinst in je timeline voor zijn avatar. Dat is ook zo’n beetje de enige reden dat ik de knul volg. Daarbij kan ik alleen vertellen dat hij een beetje in de ontkenningsfase zit.

@Timoscho Wederom alleen volgen om zijn lieve avatar. Scoort hoog op aaibaarheid. Verder kun je leuke conversaties met hem voeren via Twitter. Hijzelf daarentegen twittert meestal een beetje loos.

@Rienbuisman Hij is aaibaar, en ook wel een beetje creatief. Ontwerpt t-shirts als hij niet lief zit te zijn. Zijn tweets zijn soms wat dubbelzinnig, maar ach, hij is zo lief, het is hem gelijk vergeven.

3 Comments

 1. 10 jaar ago

  Dit lijstje ken ik ergens van.

 2. Eduard
  10 jaar ago

  Tering, wat een zaaddodende opmerkingen. Met je ‘aaibaarheid’ en ‘lief’.

 3. 10 jaar ago

  Oh volgens mij volgen mensen die ik volg (behalve jou) een aantal van deze mensen want ik zie ze wel eens voorbij komen in retweets.