Menu & Search

Fransje kusjes voor je oren.

Fransje kusjes voor je oren.

Soms, heel soms zit er tussen de wanhopige vriendschapsverzoeken van net-niet-muzikanten wat leuks. Zoals afgelopen week. Glam Rock is nog niet uitgestorven. Ik schrok me enigszins wezenloos toen ik de MySpacepagina van FrenchKiss opende. De kapsels en kleding tonen een mix tussen Tokyo Hotel, Destine, Hanson, The Sex Pistols en de dansfilm Flashdance. Redelijk divers. Qua muziek heeft het toch meer weg van Kiss en The Darkness. En daarmee kom ik tot de conclusie dat Glam Rock toch wel mijn geheime pleziertje is. Extravagant uitziende mannen trouwens ook wel. (Guyliner daarentegen mag achterwege gelaten worden.) Voordat ik meer genante dingen ga vertellen: zondag 6 juni, café De Kroeg in Rijen. 15:00, gratis entree. Samen met de iets minder leuke, Duitse jongens van Hometown Heroes. Dus, mocht je in Rijen wonen, waar dat zich ook mag bevinden, schiet even een filmpje voor me.

1 Comment

  1. 10 jaar ago

    Hmm ik heb even geluisterd maar ik word er niet heel enthousiast van moet ik zeggen. Ach ja ieder z’n ding.