Menu & Search

Japan is het nieuwe New York.

Japan is het nieuwe New York.

Japan is het nieuwe New York. Niet zozeer in trendland, maar wel in mijn beleving. New York is een plaats waar ik al jarenlang eens heen wil. De reden heb ik nog niet ontdekt, en die zal ik wellicht pas daar ontdekken. Maar er is iets nieuws onder de zon. Japan. Misschien is het de grote contradictie tussen traditioneel en modern. Misschien is het de drukte om anoniem in te verdwijnen. Misschien zijn het de betoverende luchten en de wervelende wolken. Of misschien is het gewoon de schuld van Brad Kremer. Wat het ook is, Japan is het nieuwe New York. Daar moet je gewoon een keertje heen. En anders hebben we Brad Kremer en zijn films nog.

2 Comments

  1. 10 jaar ago

    Hmm nee, New York trekt mij toch meer, alhoewel Japan me ook best tof lijkt hoor, daar niet van.

  2. 10 jaar ago

    Ik zou zelf best durven beweren dat Japan New York wel achterna gaat als trendland, tegenwoordig kom je steeds meer mensen tegen die naar Japan willen, niet onterecht overigens.